Welkom

Bezoekers van VVV Volendam worden veelzijdig geïnformeerd over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijheidsbesteding in Volendam en geholpen in het optimaal benutten ervan. U herkent in de dienstverlening het echte VVV-gastheerschap en door de uitstekende lokale contacten kan de VVV maatwerk leveren in antwoord op uw wensen. Voorbeelden zijn het ontwikkelen en reserveren van uitstapjes, programma’s en arrangementen voor vrijetijdsbesteding, het ontwikkelen van routes, het ontwikkelen van promotie- en informatieproducten, het ontwikkelen en reserveren van vakantiearrangementen en het reserveren van logiesaccommodaties.

En zoekt u een leuk presentje, dan heeft de VVV de VVV Cadeaukaart, de VVV Dinercheque, de VVV Lekkerwegkaart, de Podiumkaart of de Nationale Bioscoopbon of Boekenbon voor u!

wandeling wandelingrondje volendam wandeling 

Wilt u meer weten over ons mooie dorp?


Elke woensdag en zaterdag om 14.00 uur kunt u meewandelen met onze gids in Volendammer kostuum. Hij/zij vertelt u alle weetjes over ons mooie dorp en dat maakt uw bezoek aan Volendam nét wat specialer. Tijdens deze wandeling wordt er alleen Nederlands gesproken. Wilt u meewandelen voor € 5,= p.p.? Reserveer dan even bij ons VVV-kantoor:tel. 0299-363747 of mail naar ..


Wilt u ook geïnformeerd blijven?


Raadpleeg de "Agenda" op onze site: http://www.info@vvv-volendam.nl. Wij houden u graag op de hoogte!


Realisatie StudioWeb.nl